تعمیر لباسشویی بکو کاری تخصصی است که نیازمند یک تعمیرکار حرفهای است. اگر شما نیز در خانهتان یک ماشین لباسشویی بکو دارید خواندن این مطلب میتواند به شما کمک بزرگی در راستای تعمیر و نگهداری مناسب از آن بنماید. بکو به عنوان یک برند ترکی لوازم خانگی شناخته شده است که ماشین لباسشوییهای با کیفیتی را تولید میکند.
شرکت بکو در سال ۱۹۶۷ در استانبول تأسیس شد. این شرکت در سال ۲۰۰۴ به خرید شرکت آلمانی گروندیگ پرداخت و در ژوئن ۲۰۰۹ تصمیم گرفت که با شرکت آرچلیک ادغام شود. این برند، لوازم خانگی را با بالاترین کیفیت به بازار عرضه میکند. لباسشوییهای بکو عموماً بسیار با دوام هستند اما با این حال، مانند هر محصول دیگری در طی زمان ممکن است مشکلاتی در این لباسشوییها رخ دهد که حل برخی از آنها نیاز به تعمیرکار ماشین لباسشویی بکو دارد.
در صورت بروز هرگونه مشکل در لباسشویی بکو خود تنها کافی است با تعمیرکاران متخصص و مجرب پارس پشتیبان تماس بگیرید. تکنسینهای پارس پشتیبان در کمترین زمان، با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه به تعمیر لباسشویی در تهران میپردازند. تا انتهای این مطلب با پارس پشتیبان همراه باشید تا هر آنچه که باید درباره تعمیر لباسشویی بکو بدانید با هم مرور کنیم.
نمایندگی قطعات لباسشویی بکو
اگر به دنبال نمایندگی قطعات لباسشویی بکو در تهران هستید میتوانید به پارس پشتیبان مراجعه کنید. پارس پشتیبان مفتخر به داشتن نمایندگی قطعات لباسشویی بکو است و قطعات اورجینال این لباسشویی را به صورت تضمینی در اختیار شما قرار میدهد.
اگر به دنبال قیمت قطعات ماشین لباسشویی بکو نیز هستید باید بگوییم که با توجه به نوسانات موجود در بازار قطعات این ماشین لباسشویی قیمت ثابتی ندارند اما برای اطلاع از قیمتها میتوانید همین حالا با کارشناسان ما در پارس ارتباط برقرار کنید. برای برقراری ارتباط با پارس پشتیبان میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
- روش اول: تماس با یکی از شماره تلفنهای پارس پشتیبان و درخواست پشتیبانی یا مشاوره
- روش دوم: درخواست حضور کارشناس در محل با استفاده از پر کردن فرم مخصوص تعمیر لوازم خانگی. بعد از پر کردن این فرم، کارشناسان پارس پشتیبان بلافاصله با شما تماس خواهند گرفت.
آشنایی با قطعات مهم و کاربردی لباسشویی بکو
اجازه دهید قبل از هر چیزی قسمتهای مهم ماشین لباسشویی بکو را با هم مرور کنیم. این کار به شما کمک میکند تا عملکرد درونی ماشین لباسشویی را جهت تعمیر و یا تمیز کردن درک کنید:
1. همزن
برای این که خاک و کثیفی از لباسهایتان پاک شود، باید آنها را در شوینده جابهجا کنید یا آنها را هم بزنید. لباسشویی بکو دارای یک همزن در داخل درام است که این کار را انجام میدهد. در طول چرخه شستشو به طور مداوم میچرخد و به پاک شدن کثیفی از لباس شما کمک میکند. زمانی که لباسهایتان به هم میخورد، به هم ساییده میشوند که به تمیز شدن آنها نیز کمک میکند.
2. لوله تخلیه
وقتی چرخه شستشو کامل شد، آب کثیف و حاوی مواد شوینده باید تخلیه شود و این کار با لوله تخلیه صورت میگیرد.
3. موتور
یکی از مهمترین قسمتهای ماشین لباسشویی بکو موتور است. این قطعه با همزن کار میکند تا حرکت چرخشی مورد نیاز برای شستن و آبکشی لباسها را ایجاد کند. سرعتهای مختلفی وجود دارد که با تنظیمی که هنگام شروع بارگیری لباسها انتخاب میکنید، تعیین میشود.
4. برد مدار چاپی (PCB)
تمام اجزای الکتریکی و مدارهای یک ماشین لباسشویی در این قطعه یافت میشوند. در حالی که میتوانید بسته به لباسهایی که میخواهید بشویید، نوع چرخه مورد نظر خود را انتخاب کنید، PCB اطلاعات را دریافت میکند و پیام را برای انجام عملکرد به مسیرهای مختلف ارسال میکند.
5. درام
وقتی در لباسشویی را باز میکنید، دو درام را میبینید، یک درام داخلی و یک درام بیرونی. درام داخلی لباسهای شما را نگه میدارد تا بتوان آنها را شست. درام بیرونی از درام داخلی در طول چرخههای چرخش و آبکشی پشتیبانی میکند.
6. شیر کنترل ورودی آب
هنگامی که لباسها را در ماشین لباسشویی قرار میدهید، این شیر کنترلی باز میشود تا درام داخلی دستگاه را پر کند. نحوه عملکرد این قطعه، با تنظیم سطح آب که هنگام شروع بارگیری لباسها انتخاب میکنید، تعیین میشود.
7. پمپ آب
آب باید از طریق ماشین لباسشویی به گردش درآید تا لباسها تمیز و شسته شوند، بنابراین این وظیفه پمپ آب است. پمپ در چرخه شستشو آب را دوباره به گردش در میآورد و سپس در هنگام چرخش، آب را تخلیه میکند.
مشکلات رایج در ماشین لباسشوییهای بکو
استفاده بهینه از ماشین لباسشویی بکو و اقدام به موقع در ابتدای هنگامی که دستگاه دچار عیب میشود بسیار مهم است. در صورت آشنایی با برخی از مشکلات رایج لباسشویی بکو و نحوه تعمیر آن، میتوانید به این مهم دست پیدا کنید. در ادامه برخی از رایجترین مشکلات این ماشینها را میخوانید:
1. تخلیه نشدن لباسشویی بکو
تخلیه لباسشویی بکو ممکن است در اکثر مواقع دشوار باشد. معمولاً این مشکل، مشکل حادی نیست زیرا بیشتر به دلیل گرفتگی در شلنگ تخلیه است. با این حال، اگر در شلنگ تخلیه گرفتگی وجود داشته باشد، میتواند از تخلیه کامل آب جلوگیری کند. لطفاً ابتدا گرفتگی شلنگ را بررسی کرده و اگر مشکل برطرف نشد برای عیبیابی لباسشویی بکو خود و رفع مشکل با یک تعمیرکار ماشین لباسشویی بکو تماس بگیرید. برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب نیز میتوانید به صورت زیر عمل کنید:
- پانل دسترسی بالای لباسشویی بکو را بردارید و شلنگ تخلیه را پیدا کنید
- گیره انتهای شلنگ را باز کنید و شلنگ را بالا و پایین کنید تا تمام پرزها و زبالهها پاک شوند
- گیره را دوباره وصل کرده و سفت کنید
- پانل دسترسی را جایگزین کنید.
2. نشتی آب در لباسشویی بکو
این مشکل رایجترین مشکل در لباسشویی بکو است. این اتفاق میافتد زیرا حلقههای رینگ لاستیکی داخل وان (قسمتی که آب شستشو را نگه میدارد) پس از سالها استفاده نرم میشوند و در نهایت مهر و موم خود را در کنارههای داخلی وان از دست میدهند. این امر باعث نشت آب به بیرون میشود که همین امر باعث خیس شدن درام و اسپینرها میشود.
با گذشت زمان، این امر میتواند باعث زنگزدگی، خوردگی یا حتی عدم کارکرد لباسشویی بکو شود. برای حل این مشکل باید رینگها تعویض شوند. برای تعمیر و برطرف کردن این مورد بهتر است از یک تعمیرکار ماشین لباسشویی بکو کمک بگیرید.
3. ماشین لباسشویی بکو روشن نمیشود
دلایل مختلفی برای این مشکل میتواند وجود داشته باشد. ابتدا مطمئن شوید که لباسشویی بکو به یک پریز برق خوب وصل شده است. همچنین از نسوختن فیوزهای مدار الکتریکی که لباسشویی در آن قرار دارد اطمینان حاصل کنید. اگر همه اینها درست است و ماشین لباسشویی هنوز روشن نمیشود، موارد زیر را بررسی کنید:
- پانل کنترل روی لباسشویی بکو ممکن است معیوب باشد
- ممکن است موتور کثیف باشد
- کلید روی دیوار که برق لباسشویی بکو را کنترل میکند ممکن است معیوب باشد
- ممکن است نقاط تماس (سوئیچها) روی صفحه کنترل شل باشند
- اطمینان حاصل کنید که شلنگ تخلیه از واشر تا تخلیه کف هیچگونه پیچ خوردگی ندارد.
در صورت بررسی تمامی موارد بالا و برطرف کردن مشکل اگر همچنان لباسشویی شما روشن نشد بهتر است یک تعمیرکار حرفهای برای تعمیر لباسشویی بکو بگیرید.
4. توقف در چرخه شستشو ماشین لباسشویی بکو
این مشکل زمانی رخ میدهد که دستگاه به حالتی برسد که تا زمانی که از یک کلید یا نیروی خارجی دیگر استفاده نکنید، چرخهای را شروع نمیکند. چندین دلیل احتمالی برای این رخداد وجود دارد:
- بازوهای لباسشویی را بررسی کنید و مطمئن شوید که آزادانه حرکت میکنند. اگر اینگونه نیست باید بازوهای لباسشویی را تعویض کنید.
- ماشین لباسشویی دارای خرابی برد کنترل الکترونیکی (ECB) است که میتواند این مشکل را ایجاد کند. در این صورت، دفترچه راهنمای بکو را بررسی کنید و دستورالعملهای دفترچه راهنمای سرویس را برای تعویض EC دنبال کنید.
- درب کاملاً بسته نیست. این امر میتواند از روشن شدن موتور جلوگیری کند. اطمینان حاصل کنید که درب کاملاً بسته است و هیچ شکاف یا منفذی وجود ندارد که آب به داخل آن نفوذ کند.
در صورت بررسی تمامی موارد بالا و برطرف کردن مشکل اگر همچنان مشکل سرجای خود باقی بود بهتر است کمک حرفهای برای تعمیر لباسشویی بکو بگیرید.
5. ماشین لباسشویی بکو خیلی سریع کار میکند
ابتدا بررسی کنید که لباسشویی بکو شما به برق وصل است و فیوزهای مداری که لباسشویی در آن قرار دارد سوخته نیست. اگر فیوزها سالم هستند، اما ماشین لباسشویی هنوز خیلی سریع کار میکند، موارد زیر را بررسی کنید:
- پنل کنترل ممکن است معیوب باشد
- ممکن است موتور کثیف باشد
- ورودی و تخلیه آب ممکن است کار نکند
- کلیدی که برق لباسشویی بکو را کنترل میکند ممکن است معیوب باشد
- ممکن است لباسشویی بکو به درستی نصب نشده باشد
6. صدای بیش از اندازه لباسشویی بکو
سر و صدا یک مشکل رایج در بسیاری از ماشینهای لباسشویی بکو است. برخی از دلایل ایجاد صدا در لباسشویی بکو عبارتند از:
- بلبرینگ خراب موتور معیوب
- تسمه معیوب
- تراز نادرست
- اضافهبار
- موقعیت اشتباه موتور
- تنظیمات نادرست
اگر ماشین لباسشویی شما صدای بلندی تولید میکند، ممکن است نشاندهنده این باشد که همزن شما باید تعویض شود. با کمک یک متخصص میتوانید به سرعت مشکل سروصدای لباسشویی بکو خود را برطرف کنید.
7. درب لباسشویی بکو باز نمیشود
این مشکل اغلب در اثر خوردگی ایجاد میشود. برای رفع آن باید لباسشویی بکو را با برس و مقداری حلال تمیز کنید. مطمئن شوید که لباسشویی از برق جدا شده است. اجازه دهید دستگاه به مدت 24 ساعت خیس بخورد و سپس با یک برس آن را بشویید. اگر این مورد کار نکرد، میتوانید مکانیسم درب را با الکل یا روغن نافذ تمیز کنید. با این حال، اگر حتی پس از تمیز کردن درب باز نشد، باید از یک تعمیرکار برای تعمیر لباسشویی بکو خود کمک بگیرید.
عیب یابی ماشین لباسشویی بکو
تا زمانی که نتوانید به درستی ماشین لباسشویی بکو خود را عیبیابی کنید، ممکن است نتوانید آن را تعمیر کنید. البته کار عیب یابی ماشین لباسشویی بکو کاری تخصصی است که نیاز به مهارت دارد و مرحله مهمی در فرآیند تعمیر لباسشویی بکو به شمار میرود. با این حال اگر تمایل دارید خودتان به تعمیر لباسشویی بکو خود بپردازید تنها کافی است در ابتدا به نشانهها توجه کنید. مثلاً نشانههایی چون نشتی آب، سروصدای عجیب، حرکت به اطراف، پر نشدن درام از آب، نچرخیدن درام، خشک نکردن لباسها و استشمام بوی بد.
همه اینها نشانههایی هستند که به شما میگویند که لباسشویی بکو شما دچار اختلالاتی شده است. در برابر این نشانهها تنها کاری که باید بکنید چک کردن موارد مرتبط با آن نشانه است و برای مثال وقتی لباسشویی بکو شما دچار نشتی میشود بهتر است شلنگهای اتصال بین لباسشویی و دیوار را چک کنید یا به بررسی واشرها بپردازید و در صورت لزوم آن ها را تعویض کنید. به همین ترتیب برای هر یک از نشانهها نیاز به اقداماتی وجود دارد. در ادامه میتوانید لیست خطاهای این ماشین را ببینید تا در هر مورد، اقدام لازم را انجام دهید.
ارورهای ماشین لباسشویی بکو
آگاهی مناسب از ارورهای ماشین لباسشویی بکو کمک زیادی میکند تا بتوانید از مشکلات آن جلوگیری کنید و حتی بتوانید در صورت نیاز، مشکلات را برطرف کنید. در جدول زیر مهمترین خطاهای ماشین لباسشویی بکو را آوردهایم:
کد ارور |
معنی ارور |
C1 |
پر شدن یا تخلیه آب با مشکل روبروست |
C9 و F9 |
لباس ها در طول چرخش درام تعادل ندارند |
E2 |
مشکل احتمالی در سیمکشی |
E3 |
گرمکن آب ماشین ایراد دارد |
E4 |
مشکل در پر شدن آب |
E5 |
مشکل در تخلیه آب |
E6 |
موتور ایراد دارد یا سیستم گرمایش دستگاه باید بررسی شود |
E7 |
سنسور تشخیص سطح آب بررسی شود |
E9 |
قفل درب ایراد دارد |
E17 |
کف موجود در ماشین زیاد است |
E30 و C3 |
آب در زیر یا داخل ماشین تجمع کرده است |
E40 و E41 |
درب لباسشویی به درستی بسته نشده است |
E80 |
چرخه شستشو به درستی تنظیم نشده است |
E90 و E91 و E92 و E93 و E94 |
مشکل در ارتباط بین قطعات الکترونیکی |
EbO و EH3 |
ولتاژ برق بسیار پایین است |
EHO |
منبع تغذیه ایراد دارد |
EH1 |
فرکانس برق عادی نیست |
EH2 |
ولتاژ برق بسیار بالا است |
سرویس لباسشویی بکو
یکی از کارهای مهم که باید برای دوام هرچه بیشتر ماشین لباسشویی بکو در نظر بگیرید سرویس لباسشویی بکو قبل از مواجهه با مشکلات عمیق است. بهتر است سه ماه یک بار به سرویس لباسشویی بکو خود پرداخته و هر سال یک بار سرویس کامل آن را به متخصصین فعال دراین زمینه بسپارید.
توصیه ما این است که در یک بازه سه ماهه و به طور مداوم به تمیز کردن لباسشویی بکو، پاک کردن فیلترها، چک کردن شلنگها و واشرها و از این قبیل کارها بپردازید تا لباسشویی بکو شما با بالاترین کارایی خود کار کند. در صورت نیاز به کمک حرفهای جهت سرویس لباسشویی بکو نیز میتوانید روی خدمات تیم حرفه ای پارس پشتیبان حساب کنید.
هزینه تعمیرات لباسشویی بکو
هرچه زودتر برای تعمیر لباسشویی بکو خود اقدام کنید، هزینه تعمیر و خسارات وارد بر آن را به حداقل خواهید رساند.
در واقع متناسب با مشکل، هزینه قطعات تعویضی و میزان تعمیر، هزینه تعمیر ماشین لباسشویی بکو شما مشخص میشود. برای اطلاع از قیمت قطعات ماشین لباسشویی بکو و بررسی هزینه تعمیرات لباسشویی بکو تنها کافی است با مشاوران پارس پشتیبان تماس بگیرید تا به صورت شفاف از هزینهها اطلاع یابید.
سؤالات متداول تعمیر لباسشویی بکو
1. در صورت بروز مشکل در لباسشویی بکو به تعمیر آن بپردازیم یا تعویض؟
عمر مفید ماشین لباسشوییهای بکو چیزی حدود 10 تا 13 سال است. توصیه میکنیم اگر همچنان از عمر مفید ماشین لباسشوییتان باقیمانده است و هزینه تعمیر آن به اندازه خرید یک مدل جدید از این برند نیست و امکان تعمیر آن وجود دارد حتماً از یک متخصص حرفهای برای تعمیر لباسشویی بکو خود کمک بگیرید.
2. فیلتر ماشین لباسشویی بکو چه زمانی باید تمیز شود؟
بهتر است هر 3 ماه یکبار این کار را انجام دهید تا از پمپ تخلیه ماشین خود به خوبی محافظت نمایید.
3. مشکلات رایج در ماشین لباسشویی بکو کدامند؟
عموماً مشکلاتی چون نشتی ماشین لباسشویی، پر سروصدا بودن، حرکت به اطراف، نچرخیدن درام و پر نشدن آن با آب، باز نشدن درب لباسشویی، تخلیه نکردن، مسدود شدن و بدبو بودن از رایجترین مشکلات ماشین لباسشویی بکو به شمار میرود.
4. چهکار کنیم تا کمتر به تعمیرات لباسشویی بکو نیاز پیدا کنیم؟
توصیه ما این است که لباسشویی بکو خود را تمیز نگه دارید تا به صورت کارآمد برایتان کار کند. ماشین لباسشویی را تمیز کرده و باقیمانده و تجمع مواد شوینده را با استفاده از پاککننده ماشین لباسشویی یا محلولی از آب داغ، سرکه و جوش شیرین پاک کنید. همچنین توجه داشته باشید که لباسشویی بکو خود را در نزدیکی سینک یا جایی که حرارت وجود دارد قرار ندهید.
عبارات کلیدی:
نمایندگی قطعات لباسشویی بکو | تعمیر لباسشویی بکو | لباسشویی پارس بکو