تعمیر لباسشویی دوو کاری تخصصی است که نیاز به مهارت دارد ولی با این حال اطلاع مصرف کنندگان از برخی از نکات تخصصی بیفایده نیست.
دوو یک تولیدکننده پر سابقه لوازم خانگی مختلف از جمله ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی است. این برند سال هاست که لباسشوییهایی فوق العاده و با کیفیت بالا عرضه میکند. دوو عموماً برای تولید محصولات با کیفیت و قابل اعتماد شناخته شده است اما در طی زمان ممکن است لباسشویی دوو نیز دچار مشکلاتی شود که نیاز به تعمیر داشته باشد.
در این مقاله، قصد داریم در مورد برخی از رایجترین مشکلات لباسشویی دوو و اینکه چگونه باید آنها را برطرف کنید صحبت کنیم. برای تعمیر لباسشویی دوو خود باید بتوانید به موقع مشکل را شناسایی کرده و به سرعت آن را برطرف کنید. هرچه زودتر اقدام کنید، هزینه تعمیر لباسشویی دوو و خسارات وارده بر آن کمتر خواهد بود. تا انتهای این مطلب با پارس پشتیبان همراه باشید تا هر آنچه که باید درباره تعمیر لباسشویی دوو بدانید با هم مرور کنیم.
نمایندگی لباسشویی دوو در تهران
پارس پشتیبان دارای نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی دوو در تهران است و میتواند به تمامی مشکلات شما در زمینه تعمیر لباسشویی پاسخ دهد. اگر شما همچنان گارانتی ماشین لباسشویی دوو خود را اختیار دارید میتوانید به صورت رایگان از خدمات پارس پشتیبان استفاده کنید. البته در هر شرایطی در صورت بروز هرگونه مشکلی در ماشین لباسشویی دوو خود تنها کافی است با تعمیرکاران متخصص و مجرب پارس پشتیبان تماس بگیرید.
تکنسینهای پارس پشتیبان در کمترین زمان، با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه به تعمیر لباسشویی دوو در منزل شما میپردازند. پارس پشتیبان تاکنون با پشتیبانی 24 ساعته و پاسخگویی به موقع توانسته اعتماد مشتریان خود را جلب کند، تنها کافی است شما هم یک بار استفاده از خدمات ما را امتحان کنید. برای برقراری ارتباط با پارس پشتیبان میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
- روش اول: تماس با شماره نمایندگی لباسشویی دوو در پارس پشتیبان و درخواست پشتیبانی یا مشاوره
- روش دوم: درخواست حضور کارشناس در محل با استفاده از پر کردن فرم مخصوص تعمیر لوازم خانگی. بعد از پر کردن این فرم، کارشناسان پارس پشتیبان بلافاصله با شما تماس خواهند گرفت.
معرفی قطعات مهم لباسشویی دوو
قبل از آن که به بیان مشکلات رایج در لباسشوییهای دوو و نحوه تعمیر آن ها بپردازیم بهتر است با قطعات مهم و کاربردی لباسشویی دوو آشنا شوید تا بتوانید از پس برخی از تعمیرات اولیه برآیید. در ادامه به این قطعات مهم اشاره شده است:
- پمپ آب: این پمپ، آب را از طریق دستگاه به گردش در میآورد و در دو جهت میچرخد. برای گردش آب در چرخه شستشو و همچنین برای تخلیه آب در طول این چرخه استفاده میشود.
- شیر کنترل ورودی آب: این شیر در نزدیکی نقطه ورودی آب قرار دارد که بسته به میزان آب مورد نیاز، هنگام بارگیری لباس به طور خودکار باز و بسته میشود.
- درام: آیا میدانستید که ماشین لباسشویی دوو در واقع دو درام دارد؟ جایی که لباسها را میبینید درام داخلی است که در اطراف ماشین لباسشویی حرکت میکند و با سوراخهای تعبیه شده، ورود و خروج آب انجام میشود. درام بیرونی حاوی درام داخلی و آب است که از نشت آن به بقیه قسمتهای دستگاه جلوگیری میکند و از درام داخلی پشتیبانی میکند.
- همزن یا پارو: این همزن داخل درام ماشین لباسشویی قرار دارد و به تمیز کردن لباس کمک میکند. اکثر ماشینهای لباسشویی تمام اتوماتیک دوو دارای این پاروها بر روی درام داخلی چرخان هستند که توسط یک دیسک چرخان کنترل میشود. در حالی که ماشینهای لباسشویی نیمه اتوماتیک از یک همزن استفاده میکنند که درون ماشین میچرخد تا جریانی در ماشین تولید کند.
- موتور ماشین لباسشویی: موتور با همزن یا دیسکی که درام را میچرخاند ترکیب میشود و یک حرکت چرخشی ایجاد میکند. این کار اساساً مکانیزمی است که دستگاه شما را به حرکت در میآورد.
- لوله تخلیه: تمام آب کثیف حاصل از شستشو از طریق لوله تخلیه از دستگاه خارج میشود.
- برد مدار چاپی (PCB): برد مدار الکترونیکی اصلی دستگاه است که اجزای الکتریکی را به کار میاندازد. این قطعه به عنوان هوش مصنوعی ماشین لباسشویی عمل میکند و حتی گاهی اوقات در مورد زمان لازم برای شستشو نیز تصمیم میگیرد.
- تایمر: تایمر به تنظیم زمان شستشو برای لباسها کمک میکند که میتواند به صورت دستی یا خودکار تنظیم شود.
- عنصر گرمایش: با این عنصر آب ماشین لباسشویی تا دمای دلخواه گرم میشود.
مشکلات رایج در لباسشوییهای دوو
برای جلوگیری از بروز مشکل و عدم نیاز به تعمیر لباسشویی دوو بهترین کار این است که با مشکلات رایج در لباسشوییهای دوو آشنا شوید تا بتوانید به موقع برای رفع آنها اقدام نمایید.
1. ماشین لباسشویی دوو روشن نمیشود
اولین قدم هنگام عیبیابی این مشکل این است که بررسی کنید ماشین لباسشویی دوو شما برق مصرف میکند یا خیر؟ اگر ماشین لباسشویی شما هیچ نشانهای از روشن بودن نشان نمیدهد، بررسی کنید که دستگاه به برق وصل باشد. همچنین میتوانید پریز را با وسیله دیگری مانند شارژر تلفن تست کنید. اگر مشکل از پریز است، سعی کنید مدار را در قطع کننده مجدداً تنظیم کنید.
اگر ماشین لباسشویی شما در میانه یک چرخه شستشو خاموش شد، ممکن است به دلیل بار بیش از حد خاموش شده باشد. چندین لباس را بیرون بیاورید و با جدا کردن و وصل کردن مجدد ماشین لباسشویی، آن را دوباره تنظیم کنید. اگر ماشین لباسشویی شما روشن میشود اما کار نمیکند، ممکن است سوئیچ درب مشکل داشته باشد. این یک دستگاه کوچک زیر درب است که از کارکرد دستگاه در هنگام باز بودن درب جلوگیری میکند. سوئیچ را بررسی کنید تا مطمئن شوید که خراب نیست. در صورت کار نکردن درست این قطع ممکن است نیاز به تعویض داشته باشد. در این صورت باید از یک متخصص خبره برای تعمیر لباسشویی دوو خود کمک بگیرید.
2. آب از لباسشویی دوو نشت میکند یا دستگاه تخلیه نمیشود
اگرچه به نظر میرسد این دو مشکلاتی متضاد هستند، اما نشت آب و آبی که تخلیه نمیشود، دلایل مشابهی دارند. اگر متوجه نشت آب از ماشین لباسشویی خود شدید، ابتدا سعی کنید مشخص کنید که آب از کجا میآید؟ اگر آب از جلو نشت کند، احتمالاً آببندی درب معیوب است. اگر درزگیر درب دارای علائم قابل مشاهده خرابی است، آن را تعویض کنید.
اگر آب از زیر یا پشت دستگاه نشت میکند، یا اگر دستگاه شما تخلیه نمیکند، اتصالات مختلف دستگاه را بررسی کنید. شلنگها را از نظر ساییدگی بررسی کنید. بررسی مفاصل، واشرها و سوپاپها، یعنی مکانهایی که شیلنگها به یکدیگر متصل میشوند بسیار مهم است. همچنین میتوانید شلنگ تخلیه را جدا کنید تا هرگونه گرفتگی را بررسی کنید. در نهایت، ممکن است نشت به دلیل استفاده بیش از حد از مواد شوینده باشد. اغلب این امر واضح خواهد بود زیرا شما متوجه کف بیش از حد خواهید شد. به طور کلی بهتر است هنگام مواجهه با این مشکل برای عیبیابی لباسشویی دوو و تعمیر آن از یک تعمیرکار خبره کمک بگیرید.
3. درام لباسشویی دوو نمیچرخد
همانطور که در بالا توضیح داده شد، مشکل ماشین لباسشویی که به درستی نمیچرخد، میتواند به دلیل معیوب بودن سوئیچ درب باشد. اگر ماشین لباسشویی دوو شما درایو مستقیم ندارد، مشکل ممکن است شکستگی تسمه باشد. میتوانید ماشین لباسشویی خود را باز کرده و به داخل آن نگاه کنید تا ببینید آیا تسمه آسیب دیده است یا خیر؟ همچنین این مشکل میتواند ناشی از خرابی موتور باشد. گاهی اوقات موتور بیش از حد گرم میشود و نیاز به یک دوره خنک شدن دارد. در موارد دیگر، موتور تا زمانی که تعمیر نشود کار نمیکند. در این صورت، باید با یک تعمیرکار متخصص تماس بگیرید.
4. لباسشویی دوو به شدت میلرزد
کمی تکان خوردن ماشین لباسشویی دوو هنگام کار طبیعی است، اما اگر احساس میکنید ماشین لباسشویی شما به شدت میلرزد، ممکن است یک مشکل جزئی وجود داشته باشد. اغلب، راه حل این است که لباسشویی را تراز کنید. همچنین ممکن است دلیل آن وجود بار نامتعادل باشد. چرخه شستشو را متوقف کنید و لباسهای داخل را دوباره تنظیم کنید تا وزن به طور مساوی توزیع شود.
اگر همچنان مشکل سر جای خود باقی بود احتمالاً دلیل آن شکستگی قطعات داخلی یا اختلالی در کارکرد موتور است. در این مواقع بهتر است برای تعمیر لباسشویی دوو خود با یک تعمیرکار متخصص تماس بگیرید.
5. لباسشویی دوو یا لباسهای شسته شده بو میدهد
یک مشکل رایج در ماشین لباسشویی دوو وجود بوی نامطبوع است. این اغلب به دلیل کپک و بیوفیلم است که به دلیل رطوبت ثابت تجمع مییابد. میتوانید با پاک کردن علائم قابل مشاهده کپک این مشکل را برطرف کنید. گاهی اوقات، کپک در فیلتر تخلیه دستگاه تکثیر میشود. این را یک بار در ماه یا بیشتر تمیز کنید تا از رشد کپک جلوگیری کنید. همچنین میتوانید برای سرویس لباسشویی دوو خود از تکنسینهای با تجربه در این زمینه کمک بگیرید.
سرویس لباسشویی دوو
یکی از مهمترین نکاتی که باید در رابطه با نگهداری ماشین لباسشویی دوو خود در نظر بگیرید، سرویس لباسشویی دوو در زمانهای مشخص است. بهتر است برای آن که مدام در ماشین لباسشویی دوو خود با مشکل مواجه نشوید، هر 3 ماه یک بار خودتان دست به کار شده و به سرویس لباسشویی دوو خود بپردازید.
منظور این است که کارهایی چون جرم گیری، رسوب گیری، تمیز کردن فیلترها، تنظیم درست و غیره را که از پس آن برمی آیید در یک بازه سهماهه انجام دهید. البته توصیه میشود سالی یک بار کار سرویس لباسشویی دوو خود را به متخصصین کاردان بسپارید. تیم حرفهای پارس پشتیبان به سادگی میتواند سرویس لباسشویی دوو شما را با کیفیتی عالی انجام دهد.
هزینه تعمیر لباسشویی دوو
هزینه تعمیر لباسشویی دوو شما بستگی به مشکلی دارد که لباسشویی شما با آن مواجه شده است. در واقع متناسب با مشکل، تعمیر و یا تعویض قطعات هزینههای تعمیر ماشین لباسشویی دوو شما مشخص میشود. ضمناً با توجه به گارانتی ماشین لباسشویی دوو در مدت زمان مربوطه میتوانید هزینه های خود را کاهش دهید. برای اطلاع درست و کامل از هزینه تعمیرات لباسشویی دوو تنها کافی است با مشاوران پارس پشتیبان تماس بگیرید تا به صورت شفاف از هزینهها اطلاع یابید.
سخن پایانی
دوو یک تولیدکننده ایرانی پیشرو در ماشین لباسشویی و خشککن است. تعمیرات ماشین لباسشویی دوو امری تخصصی است که در صورت بروز هرگونه مشکل در آن باید از افراد حرفهای کمک گرفت. برای هرگونه تعمیر لباسشویی دوو خود تنها کافی است با کارشناسان پارس پشتیبان تماس بگیرید.
همچنین از آن جایی که اقدام به موقع برای تعمیر لباسشویی دوو امری مهم و حیاتی است، تصمیم گرفتیم در این مقاله به ارائه رایجترین مشکلات در این لباسشویی بپردازیم تا به سرعت بتوانید متوجه مشکلات ماشین لباسشویی دوو خود شوید. امیدواریم مطالب گفته شده در این مقاله برای شما سودمند و مفید واقع شده باشد.
سؤالات متداول تعمیر لباسشویی دوو
1. در صورت بروز مشکل در تعمیر لباسشویی دوو به تعمیر آن بپردازیم یا تعویض؟
عمر مفید ماشین لباسشوییهای دوو چیزی حدود 10 تا 13 سال است. توصیه میکنیم اگر همچنان از عمر مفید ماشین لباسشوییتان باقیمانده و امکان تعمیر آن وجود دارد حتماً از یک متخصص حرفهای برای تعمیر لباسشویی دوو خود کمک بگیرید.
2. مشکلات رایج در ماشین لباسشویی دوو کدامند؟
عموماً مشکلاتی چون نشتی ماشین لباسشویی، پر سروصدا بودن، حرکت به اطراف، نچرخیدن درام، پر نشدن آن با آب، باز نشدن درب لباسشویی، تخلیه نکردن، مسدود شدن و بدبو بودن از رایجترین مشکلات ماشین لباسشویی دوو به شمار میرود.
3. چهکار کنیم تا کمتر به تعمیرات لباسشویی دوو نیاز پیدا کنیم؟
توصیه ما این است که لباسشویی دوو خود را تمیز نگه دارید تا به صورت کارآمد برایتان کار کند. ماشین لباسشویی را تمیز کرده و باقیمانده و تجمع مواد شوینده را با استفاده از پاککننده ماشین لباسشویی یا محلولی از آب داغ، سرکه و جوش شیرین پاک کنید و از به وجود آمدن کپک جلوگیری کنید. ضمنا توجه داشته باشید که لباسشویی دوو خود را در نزدیکی سینک یا جایی که حرارت وجود دارد قرار ندهید.
4-چرا لباسشویی دوو اینقدر کف ایجاد میکند؟
این مشکل ارتباطی با دستگاه ندارد. شما باید در میزان پودری که وارد دستگاه میکنید تجدیدنظر نمایید یا برند پودر خود را تغییر دهید.
5- چرا دیگ لباسشویی نمیچرخد؟
در بیشتر موارد مشکل از میزان زیاد لباسهای ورودی به دستگاه است.
عبارات کلیدی:
تعمیر لباسشویی دوو | تعمیر موتور دوو | تعمیر ماشین لباسشویی دوو | نمایندگی لباسشویی دوو | نمایندگی تعمیر لباسشویی دوو